TEAM
Kajsa Balkfors
Förändringsledare och kulturentrepenör som driver och verkar genom utbildnings- ochkonsultnätverket Unleash. Sen 1995 har hon arbetat som ledare inom industri, utbildning, kultur, offentlig verksamhet och ideell sektor – med positiv hållbar samhällsutveckling som röd tråd. Och efter 10 år som VD för Cirkus Cirkör hjälper hon organisationer att samarbeta kreativt och över gränser. Kajsa är adjunkt i ledarskap och entreprenörskap på UNIARTS och drivande i Tillitsverket.
|
Anna-Karin Berglund (fil dr)
Utbildare i dialog och medskapande, processledning och konflikthantering. Forskat på lokal mobilisering, samverkan, demokratiutveckling och välfärd på landsbygden i Norden. Har under 15 år i SKL jobbat med samverkan med civilsamhälle, medskapande ledarskap och nätverksstyrning i kommuner och regioner.
|
Thomas Herrman
De senaste 20 åren har Thomas arbetat med hållbara utvecklingsprocesser i Sverige och internationellt såväl online som i fysiska möten. Thomas bildade Open Space Consulting 1999 och är även delägare i Genuine Contact Co-owners Group, en global konsultorganisation som utvecklar och förvaltar ett utvecklingsprogram som hjälper företag, organisationer och lokalsamhällen att bli framgångsrika genom att bygga intern kapacitet att navigera i förändring. Thomas är övertygad om att världen blir lite bättre varje gång vi genomför ett väl faciliterat möte i cirkel. Hans mission är att sprida kunskaper i medskapande arbetsprocesser till ”alla byar i världen”.
|
Emilia Rekestad
Emilia har en stor förkärlek till att “praktisera” hållbarhet på olika plan -socialt, ekologiskt, kulturellt- där den egna läroprocessen blir ett centralt verktyg för medskapande. Hon är bred i sitt engagemang genom vilket hon oftast bär rollen som kursledare, processledare och trädgårdsentusiast. Emilia är kursledare inom kursen Ett år i Omställning - 1YT som sker i samarbete med omställningsnätverket (omställning.net) och Eskilstunas folkhögskola.
|
Ola Jubelin, lärlingJag heter Ola och jag brinner för samskapande, engagemang och delaktighet. Jag har främst kanaliserat mitt engagemang genom arbete inom och för ideella organisationer, rättviseinitiativ och samhällsförbättrande projekt, i Stockholm, Bryssel, Oslo och New York. Sedan början av 2000-talet har storgruppsmetoder för delaktighet och kollektivt skapande varit en del av min repertoar och jag har samskapat och varit värd för en rad olika Open Space, World Café och un-conferences.
Just nu dras jag mest av allt till att hitta till samhörighet och innerliga möten med hjälp av att knyta an till natur och plats. Jag ser fram att bidra på alla sätt jag kan till de möten och samtal som vill utvecklas när vi kommer samman i Ytterjärna. |
Magda Kleparska, lärlingProcessledare med intresse för hur vi kan lyfta hjärtats visdom till medvetande och handling. Tycker om att vara i och bidra till kommunikation genom vilken vår inre kapacitet och genuina kraft blir synlig och kännbar i världen.
För närvarande aktiv inom fälten ledarskap och naturanknytning, bildkonst, samt som föreståndare för daglig verksamhet. Tidigare verksam bl a som projektledare inom omställningsrörelsen, kultursektorn och fredsarbete med unga. |
Pernilla är Innovation-Host, och processledare. Hon brinner för att stödja individer i att skapa nya hållbara lösningar på komplexa samhälls-utmaningar och stärka individens kapacitet och förädlings process. Hon är tidigare programansvarig för Youth Initiative Program (yip.se) samt Hållbara gemenskaper vid Stensunds Folkhögskola och stöttat en mångfald projekt i Järna med omnejd.
|
Markus är tjänsteförvaltare för Zoom på SUNET (Vetenskapsrådet) och projektledare på universitetspedagogiska enheten vid Karlstads Universitet.
Han har lång erfarenhet av digitala möten, anordnat flera nationella virtuella konferenser och också varit tech host vid en tredagars virtuell Art of Hosting träning i juni 2020. Under senaste året har han också jobbat åt SUHF med gestaltning och genomförande av virtuella event och ansvarar för ett subnätverk på ITHU kring virtuella konferenser. |